Dressuur

Tijdens het outdoor seizoen van april tot en met september worden er volop dressuurwedstrijden (BB t/m ZZ licht) door ons georganiseerd.

Wij beschikken over een prachtig sfeervol terrein waar wij ruiters op ieder niveau verwelkomen. Ook zijn wij  makkelijk te bereiken, slechts 5 minuten rijden vanaf afrit Blaricum/ Huizen A27.

Onze accommodatie beschikt over een grote plaat (eb en vloed Agterbergbodem) waar tijdens de dressuurwedstrijden twee 20m x 60m ringen uitgezet worden.
Losrijden kan in de 30m x 60m bak ook op Agterberg bodem.

Er is genoeg parkeerruimte en een gezellige kantine met een prachtig terras waar u heerlijk kunt genieten van de wedstrijd onder het genot van een hapje en een drankje.
Onze vrijwilligers in de catering, secretariaat, parkeerterrein en als ringmeester staan altijd klaar om u van een fijne wedstrijd te voorzien.

Mennen dressuur

Net als bij dressuurwedstrijden onder het zadel rij je bij het mennen een proef.
Tijdens deze dag rijdt je twee verschillende dressuurproeven. Normaliter is dit op klasse.
Wij maken het onderscheidt tussen hobby- en wedstrijdmenners.

Mennen vaardigheid

Bij de vaardigheid rij je ook tweemaal (hetzelfde) rondje. Bij de vaardigheidswedstrijden is er een parcours uitgezet dat is afgebakend met plastic kegels. Op iedere kegel ligt een (tennis)bal.
De menner moet zijn span door dit parcours sturen, zonder de balletjes van de kegels af te rijden. Een goede test op gehoorzaamheid van het paard en de stuurmanskunst van de menner!

Springen

Tijdens het outdoor seizoen van april tot en met september worden er volop springwedstrijden door ons georganiseerd.

Wij beschikken over een prachtig sfeervol terrein waar wij ruiters op ieder niveau verwelkomen.

Onze accommodatie beschikt over een grote plaat (eb en vloed Agterbergbodem) waar tijdens de springwedstrijden een mooi parcours word neergezet.
Losrijden kan in de 30m x 60m baan op een Agterberg bodem.